Victorie pentru Antoanela Mănac şi la Transfier 2022!

Victorie dulce pentru Antoanela Mănac anul acesta la Transfier 2022, după o cursă desfăşurată în cele mai dificile condiţii posibile! Pe o ploaie torenţială şi la temperaturi foarte scăzute, deloc obişnuite pentru această perioadă a anului, Antoanela Mănac a luat startul în weekend la cursa Transfier 2022, desfăşurat la barajul Vidraru.

Chiar dacă n-au fost cele mai bune condiţii meteo, Antoanela a reuşit să se descurce excelent la toate cele 3 probe, astfel încât după 1.5 kilometri de înot, 40 de kilometri pe bicicletă şi 10 kilometri de alergare, Ambasadoarea Texaco în România a reuşit să încheie pe primul loc în clasamentul feminin. Ba chiar şi în clasamentul general a încheiat pe podium, reuşind să se claseze pe locul al doilea, o performanţă mai rar întâlnită.

A fost o nouă performanţă remarcabilă pentru Antoanela, care leagă cursele bune după victoria de la Triatlonul de la Ghioroc, locul al 3-lea la Campionatele Mondiale de Aquathlon din Slovacia şi locul al doilea în cursa masculină de la Snagov.

Felicitări, Antoanela, suntem mândri de tine!

Pentru Anto urmează Campionatul Naţional de Triathlon Olimpic ce va avea loc la Tulcea în acest weekend!

Meniu