Texaco Havoline sprijină echipa BRIT pentru a junge la cursa de 24 de ore de la Le Mans

Pe 15 iunie, în Franța, se va desfășura una dintre cele mai faimoase competitii automobilistice din Europa: cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Cu ajutorul Texaco Havoline la cursă ar putea patricipa și Team BRIT, prima echipă formată în totalitate din șoferi cu dizabilități. Echipa a fost înființată special pentru a le permite celor zece membri să participe la curse de anduranță și cine s-ar fi putut potrivi mai bine cu un astfel de proiect, dacă nu Texaco Havoline, compania atât de cunoscută pentru uleiurile de motor și lubrifianții de mare calitate?

Suntem încântați să sprijinim echipa BRIT în timp ce se pregătește să facă față celei mai dure și mai prestigioase curse de anduranță din lume. Determinarea și angajamentul acestor șoferi de curse talentați este peste măsură de inspirațională, o adevărată întruchipare a rezistenței mentale. Produsele Texaco Havoline sunt renumite pentru durabilitatea lor, astfel încât vor fi acompaniamentul perfect pentru a ajuta echipa să obțină acel loc ilustru pe grila de pornire a celor 24 de ore din Le Mans

James Welchman, Manager Marketing EMEA at Chevron.

Flota de autoturisme a echipei BRIT este echipată cu tehnologie de frânare manuală, de ultimă generație, tocmai pentru a le putea mebrilor ei să concureze în condiții egale și pentru a face istorie la Le Mans.

Menu