Termene şi condiţii

Premium-Lubricants.ro este proprietatea PREMIUM LUBRICANTS SA si detine toate drepturile de administrare ale acestuia. Tot continutul site-ului Premium-Lubricants.ro este proprietatea PREMIUM LUBRICANTS SA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al PREMIUM LUBRICANTS SA a oricaror elemente regasite in site se considera furt si atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la customerservice@premium-lubricants.ro

Va rugam sa cititi cu atentie termenele si conditiile de utilizare a acestui site ce se vor intelege ca un contract de vanzare-cumparare intre PREMIUM LUBRICANTS SA (prin magazinul online Premium-Lubricants.ro) si orice persoana (fizica sau juridica) ce va face o comanda online prin intermediul acestuia. Ne asumam dreptul de a modifica orice informatie din acest site fara o notificare prealabila.

Toate produsele comercializate prin intermediul Premium-Lubricants.ro sunt originale si vor fi livrate în ambalaj corespunzator, insotite de factura, conform legislatiei in vigoare.

DATE DE CONTACT

Nume firma: PREMIUM LUBRICANTS SA
Date fiscale: RO11826513, J40/5090/99
Sediu social: Calea Floreasca nr 169 A cladirea A , et. 7 , Bucuresti
E-mail: customerservice@premium-lubricants.ro

SCOPUL COLECTARII DATELOR

Scopul colectarii datelor este informarea utilizatorilor/clientilor privind situatia contului lor de pe Premium-Lubricants.ro, privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, de urmarire si monitorizare a vanzarilorsi comportamentul consumatorului.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul Premium-Lubricants.ro datele personale poate opta ca acestea sa fie sterse din baza de date a Premium-Lubricants.ro, fiind de ajuns sa ne contacteze si sa ceara acest lucru telefonic sau prin e-mail.

COMANDA

Cumparatorul poate efectua comenzi pe site prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Odata adaugate in cosul de cumparaturi, produsele sunt disponibile pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, iar vanzatorul primeste acordul cumparatorului sa il contacteze telefonic sau prin e-mail.

MODALITATI DE PLATA

Pentru plata produselor comandate puteti alege una dintre urmatoarele variante:

  • Ramburs: plata se va efectua in momentul livrarii produselor de catre curier;
  • Online: prin card bancar, in momentul efectuarii comenzii. La plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Premium-Lubricants

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

POLITICA PRETURILOR

Prețurile afisate pe site sunt actualizate periodic pentru fiecare produs in parte. Acestea includ T.V.A. si sunt exprimate in lei (RON). Pretul de achizitie al produselor comandate este cel din momentul confirmarii comenzii si se va regasi pe factura emisa.

Echipa Premium-Lubricants.ro depune toate eforturile pentru a va prezenta corect informatiile din cadrul site-ului, insa din motive tehnice, independente de noi, pot aparea erori in ceea ce priveste afisarea preturilor. In aceste conditii se considera pret final cel acceptat decatre client in cadrul discutiilor purtate cu reprezentantii site-ului.

LIVRARE

Livrarea produselor, se va face oriunde în Romania, prin intermediul firmei de curierat Livrari Online.

Termenul de livrare este intre 3 si 5 zile lucratoare de la procesarea comenzii.

Tarifele de transport sunt stabilite de catre firma de curierat si pot fi achitate la destinatie (de catre client) sau la expeditie (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii) şi pornesc de la 10 lei + TVA.

PREMIUM LUBRICANTS SA nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiara acestor sume.

Comerciantul isi rezerva dreptul de a confirma comenzile prin contactarea telefonica a clientilor, inainte de a le onora.

Receptia produselor reprezinta confirmarea dumneavoastra ca produsele au ajuns in stare buna. Factura atasata constituie contractul de vanzare/cumparare dintre dumneavoastra si comerciant, conform legislatiei in vigoare.

Clientul isi exprima acordul explicit in momentul semnarii facturii cu privire la faptul ca a primit produsul/produsele in conformitate cu comanda plasata.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare.

POLITICA DE RETUR

Produsele pot fi returnate intr-un interval de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie, cu conditia ca produsele sa fie sigilate, sa contina ambalajul original. Cumparatorul va suporta toate cheltuielile returului, iar rambursarea sumei se va face prin aceeasi metoda aleasa la livrare (prin curier sau prin banca) in 10 zile lucratoare de la primirea returului. Pentru retur vă rugăm să completaţi formularul dedicat. Suma rambursată este echivalentă cu valoarea produselor comandate, nefiind incluse şi taxele de transport sau orice alte taxe.

POLITICA ANULARE COMENZI

În cazul anulării unei comenzi, trebuie să ne contactați în cel mai scurt timp prin intermediul formularului de contact sau telefonic, transmițând numărul comenzii.

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.”

DATELE CU CARACTER PERSONAL

Orice utilizator care viziteaza acest website si care ofera date cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date cu caracter personal de catre PREMIUM LUBRICANTS SA, in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a oricaror reglementari viitoare.

Pentru ca experienta dumneavoastra pe site-ul Premium-Lubricants.ro sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca PREMIUM LUBRICANTS SA sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004.

Prin accesarea acestui website, dumneavoastra va exprimati acordul cu privire la acceptarea in totalitate a conditiilor prevazute in cuprinsul acestor mentiuni legale.

 

Înscrie-te la Newsletterul Premium Lubricants și vei primi un cod care iți oferă 10% REDUCERE pentru următoarea achiziție din magazinul online. Din newsletter vei afla detalii despre cele mai noi promoții, concursuri și evenimente!
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER ȘI AI 10% REDUCERE ÎN SHOP!
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER ȘI AI 10% REDUCERE ÎN SHOP!
Înscrie-te la Newsletterul Premium Lubricants și vei primi un cod care iți oferă 10% REDUCERE pentru următoarea achiziție din magazinul online. Din newsletter vei afla detalii despre cele mai noi promoții, concursuri și evenimente!