Robert Hajnal este cel mai nou Ambasador Texaco în România!

O nouă zi specială pentru Texaco şi Premium Lubricants! Astăzi vi-l prezentăm oficial pe cel mai nou ambasador Texaco în România, Robert Hajnal, cel mai bun ultramaratonist român.

Texaco este alături de sportivii cu performanţe deosebite de câţiva ani. Ştiţi deja despre parteneriatul cu Antoanela Mănac, care a devenit ambasadoarea Texaco în România încă din 2020.

Acum a venit momentul să mărim familia de ambasadori Texaco printr-un alt sportiv de excepţie, care se identifică cu filosofia #KeepGoing.

Produsele Texaco sunt concepute să ofere performanţă îndelungată, aşa că asocierea cu ultramaratonul a venit firesc. Şi cine să reprezinte imaginea Texaco în acest sport dacă nu cel mai bun ultramaratonist din România, un sportiv cu performanţe impresionante la nivel internaţional?

Robert Hajnal a câştigat numeroase curse internaţionale de trail running, printre care Olympus Mythical Trail 2021 şi Istria 100 by UTMB 2022. O altă mare realizare a lui Robert este locul 2 obţinut la Ultra Trail du Mont Blanc 2018, după o cursă epuizantă, de 170 de kilometri în Mont Blanc, cu diferenţă de nivel de 10.000 de metri. UTMB este echivalentul Champions League în trail running, fiind competiţia la care iau startul cei mai buni ultramaratonişti ai lumii.

În acest moment Robert se antrenează pentru câştigarea UTMB, obiectiv pe care speră să îl atingă în următorii ani. Următorul pas spre acest ţel este pe 24 iunie, la Lavaredo Ultra Trail, în Italia, o cursă de 120 de kilometri.

Îi ţinem pumnii şi îl aşteptăm cu un nou rezultat mare!

#KeepGoing, Robert!

Meniu