Road Trip la Roma: Lungul drum spre casă trece prin Rassina

Odată încheiată experienţa Auto Bild Test the Best, echipajul românesc format din Toader Ilie (redactor șef), Alex Șincan (redactor) și Christian Bart (redactor și fotograf) a plecat pe lungul spre casă. Încă 2000 şi ceva de kilometri de parcurs de la Roma la Bucureşti.

Însă prima oprire avea să vină foarte rapid, la Rassina, la 300 de kilometri distanţă de Roma. Un orăşel pitoresc din Toscana, aflat în drumul spre Florenţa. Însă nu peisajul a fost motivul opririi pentru echipa Auto Bild, ci o colecţie impresionantă de maşini a domnului Attilio Fantini, un italian care a adunat de-a lungul timpului o mulţime de modele interesante.

Probabil că aţi recunoscut modele clasice de Fiat, Ferrari, Lancia sau chiar Abarth. Întreaga colecţie reprezintă o celebrare a automobilelor italiene. Puteţi afla mai multe despre colecţie în următorul număr Auto Bild sau în acest articol în limba engleză.

Ziua a 7-a a adus echipa Auto Bild la Budapesta. Încă 1000 de kilometri la volanul lui SsangYong Rexton, cu un total de 3931 de kilometri de la plecarea din Bucureşti.

Nu putea lipsi nici o scurtă şedinţă foto cu Parlamentul Ungariei în fundal, desigur.

Ultima bucată de drum a dus totalul la 4706 kilometri şi 63 de ore de condus prin România, Ungaria, Austria, Italia și Slovenia. Un proiect frumos, care s-a încheiat cu puţină atenţie pentru maşină.

Un proiect frumos, care nu se opreşte aici, el va continua prin intermediul articolelor publicate în revista Auto Bild, pe care vă recomandăm să o căutaţi, următorul număr nu trebuie ratat!

Meniu