Premium Lubricants și Ford Fiesta WRC la Salonul Auto Moto București 2017

În această primăvară, între 3 și 7 mai, Premium Lubricants, unic distribuitor autorizat în România al produselor Chevron și Texaco, va fi prezent la Salonul Auto Moto București din piață Constituției. Standul nostru va beneficia de o prezență mai mult decât inedită și anume: un Ford Fiesta WRC complet echipat pentru raliuri.

 

Mașina ne este pusă la dispoziție de colaboratorul nostru: “Plusauto” dealerul FORD din zona Olteniei și este la bază un Fiesta ST cu motor de 1.6litri TURBO la care au fost aduse atât îmbunătățiri estetice (kit caroserie WRC, roți OZ Racing, scaune Sparco, centuri în 4 puncte), cât și tehnice: up-grade motor de la MONTUNE, intercooler mărit, suspensie reglablila AP racing. În configurația de față mașina are nu mai puțin de 220 cai putere și un cuplu de 330nm.

 

Vestea bună este că ne vom întâlni cu acest Ford Fiesta WRC la un majoritatea evenimentelor sportive și de profil auto care vor avea loc pe parcursul acestui an. Stați cu ochii pe noi!

 

Vă așteptăm să-l vedeți la standul Premium Lubricants de la Salonul Auto Moto. Nu uitați că puteți câștiga o invitație dublă participând la concursul nostru: https://goo.gl/dk4lIk

 

ford3

 

Meniu