Cum gestionezi căldura în mod eficient?

Ca regulă generală, lichidele de răcire protejează motoarele de supraîncălzire. Acestea au sarcina de a preveni deteriorarea componentelor vitale, cum ar fi pompa de apă, radiatorul, furtunurile, blocul motor, garnitura de cap și cămășile de cilindru.

Aici, la Texaco Lubricants, oferim o gamă de lichide de răcire. Pe măsură ce timpul progresează și industria avansează, la fel trebuie să facă și portofoliul nostru de produse. În conformitate cu legislația actualizată care restricționează utilizarea acidului 2-etilhexanoic (2-EHA), am introdus o nouă gamă de lichide de răcire marca Texaco. Faceți un pas înainte cu antigelul/lichidul de răcire Texaco EGX.

Introdusă în septembrie 2023, gama de antigel/lichid de răcire EGX este un lichid de răcire premium concentrat și premixat, conceput pentru a contribui la asigurarea unei protecții împotriva înghețului pe tot parcursul anului și a unei bune protecții împotriva coroziunii. Gama este, de asemenea, formulată pentru a ajuta la protejarea împotriva fierberii în cele mai extreme condiții în cazul autoturismelor și al aplicațiilor de mare tonaj, contribuind la o răcire eficientă constantă.

Mai mult decât un înlocuitor similar pentru Texaco Havoline XLC, produsul reprezintă un upgrade față de lichidele de răcire anterioare din gama Texaco. Conținând tehnologia aditivului organic (OAT), Texaco EGX a fost formulat cu o componentă care neutralizează reziduurile de flux, ajutând la prevenirea formării de geluri sau depuneri în sistemul de răcire.

Un beneficiu suplimentar este stabilitatea îmbunătățită a lichidului de răcire la oxidare la temperaturi ridicate. Aceasta nu numai că ajută la reducerea formării de glicolat, formiat și oxalat, dar ajută și la controlul formării de depuneri în motor și duce la o reducere mai mică a valorii pH-ului.

Gama EGX poate fi utilizată în motoarele care au fost fabricate din fontă, aluminiu sau combinații ale celor două metale, precum și în sistemele de răcire care cuprind aliaje de aluminiu sau cupru. Deosebit de eficient în cazul motoarelor moderne în care protecția aluminiului la temperaturi ridicate este un factor important, produsul este potrivit pentru utilizarea în vehicule electrice cu baterii în aplicații pentru autoturisme și vehicule grele, unde nu există o cerință de conductivitate electrică scăzută.

Relativ nou pe piață, antigelul/lichidul de răcire Texaco EGX este capabil să contribuie la satisfacerea necesităților aplicațiilor industriale și profesionale, precum și la satisfacerea nevoilor șoferilor. Urmăriți conturile Premium Lubricants pentru a afla mai multe despre acest lichid de răcire premium.

Înscrie-te la Newsletterul Premium Lubricants și vei primi un cod care iți oferă 10% REDUCERE pentru următoarea achiziție din magazinul online. Din newsletter vei afla detalii despre cele mai noi promoții, concursuri și evenimente!
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER ȘI AI 10% REDUCERE ÎN SHOP!
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER ȘI AI 10% REDUCERE ÎN SHOP!
Înscrie-te la Newsletterul Premium Lubricants și vei primi un cod care iți oferă 10% REDUCERE pentru următoarea achiziție din magazinul online. Din newsletter vei afla detalii despre cele mai noi promoții, concursuri și evenimente!