Antoanela Mănac încheie campania de calificare în afara listei pentru Tokyo

Deşi pe 7 iunie Antoanela era calificată la Tokyo, ultima etapă competiţională, cea de la Huatulco, a modificat major clasamentul, astfel că Antoanela a ieşit din primele 55 de sportive care îşi vor reprezenta ţările în acest an.

A fost un final amar atât pentru Antoanela, cât şi pentru noi, cei care am sperat să o vedem evoluând pe cea mai înaltă scenă sportivă a lumii.

Felicitări, Antoanela, pentru toate concursurile câştigate, pentru toate sacrificiile pe care le-ai făcut pentru a duce steagul României în proba de triatlon pentru prima oară în istorie.

Suntem convinşi că vei avea puterea să reprezinţi ţara noastră la Paris, în 2024!

#KeepGoing, Anto!

Mai jos puteţi afla cum a simţit ea ultimele 2 săptămâni, acest roller-coaster de emoţii:

3 ani si 30 zile 🌍
Atat a durat perioada in care m-am dedicat antrenamentelor, cantonamentelor si a tuturor competitiilor pentru JO de la Tokyo!
Saptamana trecuta eram CALIFICATA si prezenta pe lista de start de la Tokyo, bucuroasa si mandra de munca depusa dar din pacate in ultimele zile de calificare am fost declasata si scoasa din pozitia de NewFlag pentru Europa dupa ce Australia a calificat in total 6 sportivi la olimpiada si a dat peste cap tot clasamentul.
PETER KLOSZ este responsabil pentru tot ce mi s-a intamplat bun in acest ciclu olimpic, el a fost initiatorul acestui proiect TriGo Tokyo, proiect finantat de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman , este cel care a luptat si a avut increderea cea mai mare in mine si a stiut ca se poate!
De acolo de sus stiu ca ne vegheaza mereu si acum nu pot sa fiu decat dezamagita ca nu i-am indeplinit si eu visul, dar a facut-o Felix Duchamp pe care vreau sa il felicit!
Chiar daca sunt demoralizata, sunt constienta ca ce am reusit este o performanta foarte mare atat pentru mine cat si pentru triatlonul romanesc!
In toata aceasta perioada am trecut prin multe momente foarte dificile … am terminat facultatea de medicina, am devenit medic iar in ultimele 6 luni mi-am impartit timpul intre munca din spital, din sala de operatie si antrenamentele intense, iar nimic din toate acestea nu suportau amanare.
Acum ca s-a terminat sper sa pot sa gasesc puterea de a merge mai departe…puterea de a avea motivatia pentru o calificare viitoare la JO de la Paris din 2024!
MULTUMESC TUTUROR celor care au fost langa mine si mai ales celor care m-au ajutat sa devin omul care sunt astazi!
Meniu