Antoanela Mănac este Campioană Naţională la Duathlon!

O nouă săptămână, o nouă victorie pentru ambasadoarea Texaco, Antoanela Mănac! De data aceasta la proba de duathlon!
Ratarea calificării la Tokyo a fost greu de digerat pentru ambasadoarea Texaco, Antoanela Mănac, dar marii campioni prin asta se diferenţiază: au capacitatea de a se ridica şi de a continua lupta!

Proba de Duathlon Sprint constă în 5 kilometri de alergare, 20 de kilometri pe bicicletă şi 2,5 km de alergare. Tot în cadrul evenimentului care a avut loc la Târgu Mureş, s-a desfăşurat şi Campionatul European la Duathlon Sprint. Antoanela s-a clasat pe locul al 14-lea, cu un timp foarte bun pe alergare: 17 minute şi 45 de secunde pentru cei 5 kilometri!

Despre competiţie Antoanela a declarat:

A fost o cursa spectaculoasa, cu prezenta puternica la start (15 tari europene, 23 sportive), de altfel prima mea participare internationala la duathlon (aceasta ramura a triathlonului nefiind considerat sport olimpic).
La aceasta competitie cei mai buni timpi i-am inregistrat la prima alergare de 5 km (17min 45 sec cu un pace de 3 min 40 secunde pe kilometru) si la proba de bicicleta care a fost una foarte tehnica si solicitanta cu 2 urcari pe fiecare tura care m-au facut sa concurez cu un puls constant de peste 180 batai/min (in total 5 ture).

In ciuda unei pregatiri mai putin adecvate pentru aceasta competitie am terminat pe locul 14 si ma bucur ca am reprezentat Romania in cursa Elitelor!

Meniu