Antoanela Manac – ambasadoarea Texaco în România

Astăzi este o zi specială pentru noi. Vă putem prezenta oficial ambasadoarea Texaco în România, Antoanela Manac – o triatletă cu rezultate deosebite la nivel internaţional.

Texaco, prin distribuitorul autorizat Premium Lubricants, a susţinut de-a lungul timpului mai multe evenimente sportive. Despre Transilvania 2019 Multisport European Championships v-am povestit anul trecut, însă ne-am dorit ca lucrurile să nu se oprească acolo.

Astfel că am identificat o sportivă excepţională, care devine ambasadoarea Texaco în România.

Antoanela Manac este cea mai bună triatletă din România din 2015 până astăzi, cu rezultate remarcabile în competiţii naţionale şi internaţionale. În perioada 2015- 2019 a câştigat titlul de Campioană Naţională la proba Olimpic Open Feminin. În 2017 a devenit Campioană Europeană la U23 Duathlon 2017, în 2019 a câştigat Cupa Continentală la Triatlon. Are, de asemenea, o serie de medalii de argint şi de bronz la competiţii precum African Cup 2019, Asian Cup 2019 şi World Beach Games 2019.

În acest moment Antoanela este pe locul 77 în ierarhia ITU (International Triathlon Union), fiind cea mai bine clasată sportivă din România. Antoanela se luptă în acest moment pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Tokio, reprogramate pentru 2021.

Antoanela e o luptătoare care a găsit drumul spre succes. S-a antrenat, şi-a urmat scopul şi nu s-a oprit indiferent de provocările întâlnite. Şi pentru asta ne bucurăm să-o avem drept ambasadoare a Texaco în România.

#keepgoing, Antoanela!

Meniu